Klaar voor de ELE!!

Morgen is het weer zover! DoRallySport en StevensRallySport gaan deelnemen aan de 53ste ELE RALLY. Een rallyklassieker in Nederland, maar inmiddels ook buiten de landsgrens. Dit jaar zullen er vele buitenlandse deelnemers zich gaan meten met de Nederlandse rijders. Belgen, Luxemburgers, Duitsers en Engelsen. Dat belooft erg spannend te worden. 165 km op snelheid. 17 klassementsproeven. Verhard, onverhard, het zit er allemaal in.

Randy en Harm zullen uitkomen in de HA8 RC2 Klasse daar waar Wim en Wesley zullen uitkomen in de HN3 RC4 Klasse. De eerste wagen zal vrijdag rond de klok van 19.30 gaan rijden. Meer informatie is terug te vinden op de website van de ELE Rally.

Wij gaan natuurlijk ons best doen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.
Dit zal via de gebruikelijke pagina’s ( Facebook en http://twitter.com/DoRallySport ) gebeuren maar dit kun u zelf uiteraard ook bij houden via http://www.rallytiming.nl/.

Uiteraard zijn jullie ook welkom om een bezoekje te brengen aan het service park: Schippers Stop, Habraken 2601 – 2605, 5507 TR Veldhoven van vrijdag 26 Mei +/- 10:00 tot zaterdag 27 Mei +/- 24.00 uur. Tot dan!

Comments are closed